SÅ osugen

Idag är det måndagen den 7.5 vilket i min kalender betyder två saker. Sak nummer 1 är något jag INTE alls ser framemot, ska nämligen till tandläkaren idag. Sak nummer 2 är 4-årssamtal på dagis. Något jag ser KLART MER framemot än tandläkaren. Vet inte ens varför jag har så dålig känsla inför tandläkaren, antagligen för att jag de senaste gångerna haft så dålig kvalitet på tänderna och gissar att det är samma skit denna gång igen. Som yngre hade jag superbra tänder, aldrig hål och aldrig tandsten. Efter första graviditeten var det liksom slut på det och ja som gravid i vecka 34 inser jag ju att jag antagligen IGEN har flera hål. *håller tummarna för att det inte skall vara så* Största orsaken till besöket denna gång är att en kindtand tappat en bit (precis svinbra…) och jag gissar att det är något som borde fixas. Kontroll av resten av gaddarna på samma gång var ju praktiskt, så vi kör allt på samma konkurs nu.

Lite halvknasigt ändå att jag har mer ångest inför tandläkaren än jag har inför att föda barn. Jag menar det ÄR ju inte farligt att kolla tänderna, det finns bra med bedövning (gör inget i min käft utan bedövning nu för tiden) och det går rätt så snabbt. Dessutom tänker jag på vår älskade lilla kille, som på riktigt är både rädd och får panik, jag skall var den starka mamman och fixa detta. Borde väl ha tagit honom med, för att visa att det inte är farligt och för att själv skärpa till mig lite mer. Och så sitter man här och funderar varför man slarvat med tandtråden IGEN. Eller är det bara jag?

IMG_1469

Efter tandläkaren är jag fasiken värd något lite extra fint (tycker jag själv) har inte kommit på vad det skulle vara, men har någon timme på mig att fundera ännu. Känslan när det är över är i alla fall bra, hoppas jag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.