Presenter till bumlingen

Inte nog med att jag igår fick en super härlig babyshower, dom hade dessutom knåpat ihop ett litet paket med en massa fint till bumlingen och ett presentkort till BABYSHOP. Älskar när vänner verkligen känner en och vet vad man gillar. Finaste presenten är ju att få umgås med vänner men visst blir man glad av gulliga små bebiskläder också!

IMG_1475

Den blivande storasyster undersökte presentpåsens innehåll igår på kvällen och var väldigt imponerad av allt. Vill man se film på det kan man kika in på instagram, HÄR kommer du till min profil. Och på tal om att klicka in sig hit och dit så vill jag puffa lite för att gilla och följa bloggens egen sida på FB, HÄR kommer du till den.

IMG_1479

Kläder från newbie kan aldrig bli fel, älskar byxorna som passar vår lilla bondpojke perfekt. Saga var övertygad om att det inte alls var byxor utan shorts, försöker förklara att bebisen är så liten att dessa små yttepytte byxor ändå är tillräckligt långa för att vara byxor. Är inte helt säker på att hon köpte vad jag sa, eftersom hon sedan visade kläderna till Antons och sa ”titta vilka fina shorts bumlingen fått”.

IMG_1481

IMG_1482

Vi tackar så mycket för presenterna, skall fundera noggrant igenom vad jag skall använda presentkortet till. Men kan ju konstatera att den där riktigt fina skötväskan (som ju var allt för dyr) lockar. Vill du läsa mer om mina tankar kring skötväskorna hittar du inlägget HÄR.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.