Hemma igen och hålet är lappat

IMG_1485

Huhhu ändå, nu är det i alla fall förbi och eftersom jag sitter här och avnjuter min lunch i vackert solskensväder så kan jag väl konstatera att jag överlevde. Men fyfan, det är inte roligt med tandläkarbesök. Tanden som hade en bit borta hade också ett hål som nu lappades. Men HÖR OCH HÄPNA så var det det enda hålet som tandläkaren hittade. Det togs ju inga röntgenbilder nu eftersom jag är gravid, men i alla fall. *high five till mig själv*. Fick en ny tid till hösten sen för att putsa lite tandsten och för att ta röntgenbilder av munnen. Men DIT är det ännu länge som tur, den tiden den sorgen.

Fick en bedövningsspruta innan dom började fixa hålet men tyvärr hade den inte bedövat allt så när dom borrade som djupast ILADE det till i hela kroppen. Det enda jag då låg och mantrade var, DU HAR FÖTT BARN UTAN BEDÖVNING, DU SKALL FÖDA SNART IGEN. Detta är inget, NADA, om du jämför. NU SKÄRPER DU DIG OCH LIGGER STILLA. Och det gick, trotts några ilningar fixades tanden. Var alldeles svettig efteråt men jag låg kvar.

Kanske inte det bästa att börja veckan med tandläkarbesök, men samtidigt är det väldigt skönt att ha det över nu. En stund till i solen ännu innan vi skall vidare mot dagis och mötet där. Så mycket bättre känsla i kroppen nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.