Tillsammans

IMG_1375

Att ständigt vara lillasyster kan ibland vara lite frustrerande, hon är liksom alltid liiite långsammare, liiiite kortare och liiiite mindre. Oftast stör det dem inte alls, men så ibland blir det tydligt för våran lilla fröken att hon är 2 år yngre än sin bror. Igår togs ett stort steg mot att komma ikapp igen, hon skulle nämligen cykla men Adams gamla cykel, den stora cykeln. Vi sänkte ner sadeln så lågt som möjligt på PUKYn med 16tums hjul och så trampade hon iväg. Hon har ju övat teknik ett tag nu med den lilla gula cykeln med 12tums hjul och då gick det lätt som en plätt att cykla med den lite större.

IMG_1349

Eftersom hon är lite kort ännu har hon lite svårt att starta själv och att stanna och då ännu hålla kontroll över cykeln, men känner jag fröken rätt lär det inte ta många dagar innan hon KAN det också.

IMG_1352

IMG_1379

Adam var också både nöjd och stolt över sin syster, för nu kan dom cykla tillsammans. Hans cykel har ju haft så mycket större däck än Sagas så han har susat iväg i en helt annan takt. Han har inga problem alls med att bemästra sin cykel och cyklar både på vägen, på gräset och i skogen. Och vilket härligt väder vi hade igår, tänk att kunna cykla omkring i endast t-skjorta. Som vi njuter.

IMG_1367

Där cyklade dom sen, efter varandra och jag kom lunkandes efter. Tänk att det är mina små knattar som trampar på varsin stor cykel nu. Tänk så stora dom blivit, tänk ändå hur tiden går snabbt. Lillebror buffar på i magen och påminner mig om att vi ju som tur skall få mysa med en riktigt liten en igen om några veckor. Allt har sin tid och jag känner att denna sommar kommer vara en riktigt fin tid för oss alla.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.