En babyshower-brunch med de finaste av vänner!

Idag då jag vaknade var jag inte alls sugen att stiga upp, låg i sängen och drog mig en god stund och funderade om jag verkligen behövde gå i duschen. Lättad konstaterade jag att vi ju ändå skall på familjesim på kvällen, alltså var duschen inte nödvändig (i alla fall behövde jag inte tvätta håret vilket ju var det där stora projektet. Ni med långt hår ni vet vad jag snackar om). Släpade upp mig från sängen och i samma sekund ringer telefonen. Det var Lelle som ringde ett videosamtal och jag tänkte först att hon säkert ringde i misstag eller att hon hade något ärende till barnen. Nåja svarade i alla fall (så gott som naken.. alltid smart att vara naken och ha videosamtal..NOT..) och där ploppade två vänner fram. Karin och Lelle meddelade glatt att det vankades babyshower idag och att jag inte skulle äta så mycket frulle innan dess. Kära älskade vänner <3 Hade inte ens tänkt att dom skulle ställa i ordning med något liknande, blev verkligen superglad. Också glad att jag fick en liten förvarning eftersom jag nu hade tid att både gå i duschen och sminka mig.

IMG_2384

Inte ofta som detta preggo verkligen sminkar sig, så det var verkligen värt att ta en liten selfie innan min skjuts anlände. Så lyxigt också att inte ens behöva köra iväg själv till festen utan få åka med Antons brors fru. Då hinner man ju liksom bygga upp en liten stämning redan på vägen dit.

Väl framme välkomnades jag av alla kära vänner och väldigt god välkomstdrink. Dom hade minsann dukat upp till brunch. SÅ MYCKET GOTT. Fint pyntat var det också, precis sådär som det skall vara på en babyshower. Så mysigt så <3

9be203fc-b450-482c-b217-f0b040cc581e

d5eaef7f-3612-4ad3-babe-7d59e94ed34f

bfbb187b-8f65-4268-bd0c-4e0f567fcdf0

Som sagt där fanns ju precis allt man kunde drömma om. Färskt bröd, croissant, NUTELLA, färska frukter, bär, räkcheescake och en massa till. Det tråkiga var ju att jag blev mätt så fort. Men det stoppade nog inte mig från att äta lite till, och lite till och lite till. Har inte ätit något på resten av dagen och är fortfarande helt GALET mätt.

IMG_2386

cdc81f33-06d9-426a-930d-eab4f7f18835

Så härligt att få sitta och bara prata med vänner och äta en massa gott samtidigt. Så sällan man har tid för det eftersom så många av oss har småbarn och annars också kalendrarna fulla med program. Man borde verkligen bli bättre på att ordna små bruncher med jämna mellanrum, behöver ju inte vara lika pompösa som dagens tänker jag men att ses och prata är ju verkligen GULD VÄRT! När vi redan var mättare än mätta var det ännu dags att hugga in i tårtan och cakepopsen och allt godis <3

0ed426d8-8375-40b3-9b14-1ecf6a4c29c4

IMG_1417

Ett sådant fint minne det blev. Tusen tack till alla inblandade för en superHÄRLIG söndag. Detta är nog det bästa sättet att få fylla på med energi inför de sista veckorna, att få känna kärleken till och från vännerna.

babyshower

Mitt alldeles egna lilla knäppa gäng, vad livet vore tråkigt utan er. Dessutom fick jag en SUPERFIN presentpåse också, vad det fanns i den får ni se i ett annat inlägg. Sitter här hemma nu alldeles fylld av den där varma känslan i kroppen som man bara kan få av en riktigt fin och lyckad dag. Och mätt är jag som sagt ännu, lär inte behöva äta på några dagar tror jag. TUSENTUSENTACK till er alla <3

En kommentar till “En babyshower-brunch med de finaste av vänner!”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: