Ska vi prata skötväskor?

Inlägget innehåller adlinks, vilket betyder att jag har möjlighet att tjäna lite pengar OM du som läsare köper en produkt via länken på min blogg. Priset är det samma för dig så du förlorar inget på att handla via länken. Är man inte intresserad är det fritt fram att skrolla vidare och klickar du inte på länken händer inget alls.

Okej fredagskväll, barnen njuter av fredagsmys och film och jag underhåller mig med datorn. Ben 10 är inte mitt favoritprogram direkt. Ska vi t.ex. prata lite om skötväskor? Det är nämligen en grej som vi inte skaffat ännu, och jag är lite lost kring hurudan väska jag vill ha. Till Adam hade vi en skötväska som hörde ihop med vagnen, en EmmaLjunga alltså. Då Saga var liten körde jag med varsin väska (mini kånken) till barnen eftersom de ibland var tillsammans och ibland på olika håll men båda ännu behövde en liten väska med sig. Nu är vi ju tillbaka på att vi bara behöver en väska med oss, visst kan det hända olyckor med de äldre barnen också nu. T.ex. spillde Saga ett glas med dricka över sig på en restaurang för ett tag sedan. Men vi släpar ändå inte byteskläder till en snart 4 åring och en snart 6 åring. 

Minns att jag gillade EmmaLjunga väskan, den var stor och rymlig men ändå inte klumpig, den gick bra att hänga över vagnen och den matchade ju också ihop med vagnen. Dessutom ingick där ett underlägg vilket var bra. Dock finns inte den väskan kvar mera, eftersom vi sålde den i samband med att vi sålde vagnen. Varje gång jag tänker på att vi faktiskt sålde vår fina vagn blir jag liiiiite ledsen i hjärtat, men visst är våran Donkey riktigt kär den också. Nåja men tillbaka till skötväskan, surfade runt lite på nätet och hittade några väskor som jag gillade. Här är ett kollage av mina 5 favoriter just nu. Sitter du på ett bra tips gällande skötväskor får du mer än gärna dela med dig. Vad har ni haft för sköterskor och har ni varit nöjda?

skötväskor

1.Littlephant väska 157€ 2.Skip Hop väska 108,80€ (rea just nu)
3.Bugaboo väska 126€ 4.Bugaboo väska 179€ 5.Elodie Details väska 90,30€ (rea just nu)

Högst upp på önskelistan är nummer 4 i kollaget, en Bugaboo+Storksak Diaper Bag Nylon. Den fanns också i lädermaterial, men priset steg med över det dubbla då, och där går nog min smärtgräns. Färg är ju alltid trevligt också såklart, men funderar ändå om jag tröttnar och hellre borde ha en svart. Någon med erfarenheter av dessa? Eller borde jag bara köra med en till liten Kåken mini? Det blev liksom lite svårt detta nu.

 

 

 

 

9 reaktioner till “Ska vi prata skötväskor?”

  1. Vi kör på en fullt stor kånken som skötväska till vårt tredje barn.. Funkar riktigt bra!

    1. Ja det kunde man ju också göra såklart 🙂 en sådan har vi dessutom redan så då behöver jag inte fundera på att köpa en skötväska som är ryggsäck 🙂

  2. Hej. Köpte en skip hop ryggsäck till värt andra barn. Super bra då händerna blir fria och väskan hålls där den ska vara då man rör sig ensam med en vild snart 4åring och den lilla. Dessutom uppskattas den mer av pappan också 👍 😊 Går att hänga på vagnen om man vill. Först barnet körde vi emmaljungas egen men i denna rymms mer och hålls bättre på plats.

  3. Det låter som om du har tänkt på mig när du skrivit detta inlägg, här är en till som är lost kring alla skötväskor 🙂 Med första barnet har man inte heller någon egen erfarenhet av vad som funkar och vad som är nödvändigt. Jag tycker alla väskor verkar vara så stora, och funderar hur skall man orka bära både den och bebis? Därför har jag funderat på en ryggväska istället och kanske en ”vanlig” en, känns som att bara för att det kommer orden barn och skötväska med i bilden, så stiger priset massor! Nästa steg är väl att ta sig till en butik och kika lite 🙂

    1. Vad bra om det kan hjälpa någon annan också 🙂 Ja det stämmer verkligen att allt genast stiger i pris då det har med baby eller barn att göra, en vanlig väska fungerar säkert lika bra 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: