Nej NU, nu vill jag bli vårfin i håret också!

Har inte färgat mitt hår sedan strax innan vårt bröllop och ja vad skall man säga, det syns. Om några veckor skall jag iväg på två graviditetsfotograferingar och ett dop och tills dess vill jag verkligen bli lite mer sommarfin i håret. Tänker att jag är värd lite extra nu i slutet av graviditeten och min frissa lovade att det inte är farligt eller skadligt för bumlingen att jag sätter lite slingor i håret heller. Så nu har jag en tid bokad tills veckan efter morsdag och det skall bli så skönt, känner också att all stress och hela graviditeten slitit massor på mitt hår så gissar att det kommer och ryka rätt så många centimetrar från topparna också.

Ser på bilderna från förra sommaren och drömmer om ett lika friskt och välmående hår snart igen. Längtar efter att kunna lägga en inpackning i håret och sätta mig i bastun (som faktiskt börjar bli klar nu, biler kommer senare idag) och låta det sugas in eller ännu bättre, att få lägga sig i badkaret. Jag trivs så mycket bättre som blond än som detta mellanting av inget alls. Speciellt på sommaren.

På tal om dop och fotograferingar så behöver jag ju ha kläder att ha på mig också, börjar bli dags att tänka på det NU, så jag inte springer (haha mera lunkar) omkring i full panik två dagar innan. Frågan är om jag skall satsa på en gravidklänning eller en klänning som går nu då jag är gravid, men som också går sen då jag inte är det. Skall fundera lite på den grejen ännu.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.