Klasse hus-mus

God morgon onsdag! Vilken morgon det varit idag, barnen skulle iväg till skogen så matsäckarna skulle packas och det var trögstartade små knattar idag. Allt gick långsamt. När vi väl var nere i köket inser jag att den där SA*ANS musen varit här igen och tuggat i sig barnens munkar som dom sparat från gårdagens munkfest. Inte nog med att det är SUPERÄCKLIGT med den här jäkla musen barnen var ju dessutom helt knäckta över att deras munkar nu var förstörda. G I V   M I G   S T Y R K A!

IMG_1251

Nåja nu är kidsen på dagis i alla fall och jag har just hunnit klämma i mig lite frulle. Skall strax åka vidare mot rådis, först för kontroll och sedan har jag en tid till psykologen. Känns som en bra morgon att få gå och prata lite, humöret är inte helt på top.

I eftermiddag ska jag verkligen rusta upp för krig mot denna mus, den har spökat på hör nu hur länge som helst och tycks inte vilja gå i vanliga fällor. Smart är den tydligen också, som hellre käkar munk än gift. Förstår väl att det hör till i gamla hus, speciellt då vi inte har katt men NU FÅR DET VARA NOG. Katt kan vi inte ha eftersom Adam är superallergisk och jag också är allergisk men inte fan vill ja ha möss i köket för det. Dessutom var det ju en mus som gnagt hål på slangen till diskmaskinen då vintern 2014 vilket ledde till vattenskador och totalrenovering av kök. Behöver jag säga att jag vill ha kräket BORT innan något liknande händer igen?!?

3 reaktioner till “Klasse hus-mus”

  1. Vi har haft möss hos oss, så vi har haft radion på 24/7 i köket för att dom skall hållas bortta😂

    1. Men ÅÅÅ vad smart! Har det hjälpt? Förr hade vi faktiskt radion på så gott som 24/7 och inga problem med möss. You made my day!! Tack 🙂

      1. Hos oss hjälpte det och vi hade den på fast vi inte ens var på plats😊

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.