Börjar bli trångt i magen

Idag är det 50 dagar kvar till beräknad födsel och visst börjar det kännas att det närmar sig. Har svårt att hitta bekväma positioner, har konstant ont i ryggen och fogarna värker. Anton skulle iväg och kolla på en lastbil idag så vi hängde med som sällskap med det var något jag bittert fick ångra. Lite på en timme i bil var allt annat än bekvämt. Superglad över att kommande Österbottenresa görs med tåg och inte bil. Känns så konstigt att bumlingen trycker på både neråt och på revbenen. Tycker att de andra slutat klämma på revbenen sen så de sjunkit ner i bäckenet. Kanske han inte sjunkit ner så mycket ännu, även om det stundvis känns som att huvudet är påväg ut redan.

Tänk så olika alla graviditet kan vara. Visst har de sista veckorna varit tunga tidigare också, men kan inte minnas att det varit såhär. Nåja denna graviditet har ju varit väldigt mycket jobbigare rakt igenom så det är inte direkt konstigt att det också är tyngre nu mot slutet. Ca 7 veckor +/- 2 kvar. Under 10 veckor kvar är det i alla fall. *tänker positivt*

Känns ändå bra att det nu redan är maj, vi har en hel del program inbokat denna månad så jag gissar att det kommer gå snabbt. Inte oss emot. Adam väckte Saga idag genom att säga –grattis Saga nu är det maj! Vi har ju pratat om att hon fyller år i maj och NU är det ju maj. Vi har nog också pratat om att det först är den 18 maj som Saga fyller år, men sådana små detaljer är inte speciellt intressanta då man väntat på födelsedagen sedan i julas. Så nu har vi ritat in både kommande födelsedagar och andra roligheter i häftet. 17 långa dagar kvar ännu vi har en 4 åring i detta hus.

Fortsätter lida här i bilen nu, vi ska ju hem också. Anton lovade oss mat i alla fall och preggot är inte jobbigare än att mat alltid piggar upp. Trevlig fortsättning på denna gråa första maj!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.