Att få lite ordning på vår gård

Är det bara på vår gård som alla uteleksaker ligger och dräller? Vi har provat på en hel del olika förvaringslösningar men inte hittat något som känts bra. Plastlådor som går sönder eller som fylls med sand och vatten blir liksom inte så bra. Någon som köpt några korgar eller liknande som fungerat bra? Och kanske också som sett fina ut? Tänker mig att man kunde ha någon form av korg/förvaring bredvid sandlådan för de sakerna som skall vara där ämbar och spadar och sånt. Sen har vi en oändlig mängd med olika traktorer och bilar och grävmaskiner som också gärna skulle få gå att plocka undan. Ja men ni förstår säkert. Hur har ni löst detta?

Hittills har vi ofta bara kastat in allt i lekstugan, men nu är tanken att den skall renoveras (ända husrenoveringen som vi klarar av själva hahahaha) och då fungerar inte den strategin heller. Måste gå att plocka undan allt då t.ex. gräset skall klippas. Och fyller man hela sandlådan med leksaker (som vi också gjort) går det ju inte att leka där förrän man tömt alla leksaker på gräsmattan igen. Nåja ni förstår säkert mitt problem, så nu får ni smarta läsare tipsa om lösningar.

IMG_2075

Så länge går vi ut i solskenet och börjar röja på gården. Söndriga leksaker i roskis, alla sandlådssaker på samma ställe. Min lilla förkärlek för att kategorisera allt brinner starkt dagar som denna. I eftermiddag ryktas det om badtunneinvigning också, vi har bjudit in våra favorit tjejer så dagen kan inte bli annat än bra!

 

2 reaktioner till “Att få lite ordning på vår gård”

  1. Vi har en korg i mjukplast som vi borrade fyra hål i bottnet på 🙂 den har också handtag så den är lätt att flytta 🙂

  2. Vi har en gammal potatiskorg i metall. Ja hade nog tänkt ha den till annat än att plocka leksaker i men den fungerar bra då den inte går att fylla med vatten eller sand.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: