Vi ska ut på äventyr

Idag bokade jag tågbiljetter till mig och barnen, om 2 veckor åker vi iväg en sväng till Österbotten. Barnen har länge tjatat om att dom vill åka tåg och Anton har massor med jobb här i maj, så vi passar på att åka iväg på äventyr. Dessutom kommer inredningen till grovköket den veckan så extra skönt att vi är urvägen här hemma så att dom kan jobba på ostört. Och JA dessutom superskönt för oss att komma ur kaoset och kanske till och med komma hem till ett färdigt grovkök.

Det var ju inte helt igår som vi åkte tåg senast, hittade dessa bilder från januari 2015.

IMG_2081IMG_2086IMG_2089

Då reste jag med en 2,5 åring och en 10 månaders. Vill tro att resan med en blivande 6 åring och en blivande 4 åring (en vecka innan hon fyller 4 och barnen åker gratis tills dom är 4 *hurra utnyttjar systemet*). Sist släpade jag på syskonvagnen och en massa väskor. Denna gång får vagnen lämna hemma, och barnen kan själva bära sina kassar. Ingen har blöjor längre, båda kan äta vanlig mat. Känner att det kan bli en riktigt trevlig tumisresa med barnen, ignorerar 4års trotset som en viss fröken visat prov på de senaste dagarna. Inte för att det var dåligt att resa med två som sov dagssömn heller, man fick lite välbehövd ensamtid där någon halvtimme då dom tajmade sin dagssömn.

IMG_2100

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: