När föds lillebror?

Idag plingade telefonen och meddelande att vi nu går in i vecka 33 vilket också betyder att ca 80% av graviditeten nu är avklarad. Kan man ordna en fest på grund av denna orsak? Ge sig själv en medalj kanske? 4/5 delar är alltså förbi och 1/5 del kvar. Tänkte att det kunde vara skoj med en liten gissningslek på NÄR lillebror kommer födas. Vi pratade ju om detta igår med Adam, undrade vilken dag som kommer bli lillebrors födelsedag.

närfödslillebror

Om ni vill ha lite bakgrunds info från tidigare förlossningar så kan jag berätta följande:

Adam

Adam är född i vecka 43 (42+3) efter igångsättning med både ballong och sedan dropp. Hade inga känningar på att något skulle vara på G innan heller. Hade inte några för-värkar och var ganska omogen ännu då vi kom in för själva igångsättningen.

Saga

Saga är född i vecka 42 (41+4) helt spontant. Vaknade på morgonen och trodde först att jag fått magsjuka eftersom jag hade ont i magen. Säger inte att jag är speciellt smart, om man liksom inte kopplar ihop värkar och vad som är på G då man redan är i vecka 42. Fick regelbundna sammandragningar ganska med det samma, som sedan avtog några timmar för att sedan på eftermiddagen/kvällen komma tillbaka med en riktig kraft.

Så vad tror ni? När kommer lillebror att födas? Beräknade datumet enligt senaste mens är alltså 20.6 och ultraljuden har stämt överens med detta datum.

Ni kanske vill veta hur jag själv tänker och vad jag gissar på? Jag gissar att lillebror kommer födas den 25.6.2018 efter att vi firat en väldigt stånkig midsommar. Skriv din gissning här under så sammanställer jag en lista sen. (ja det kan hända att jag har lite tråkigt här på soffan vissa dagar också)

Klara, färdiga, GISSA!

HÄR kommer du till inlägget med läsarnas gissningar

 

8 reaktioner till “När föds lillebror?”

    1. 40+4 gissar jag 24.6 Det börjar under midsommar, men går över 12-slaget till söndagen 😜

  1. Pingback: Ett tecken?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: