En fin stund tillsammans

IMG_1133

Ikväll satt vi länge vid matbordet Adam och jag och pratade och funderade. Att ibland bara så sitta ner och prata helt ostört med bara ett barn är verkligen guld värt. Han har så mycket funderingar och kloka tankar våran blivande 6 åring och jag slås gång på gång av att han blivit så STOR. Mannagrynsgröten smakade bra också ikväll och vi funderade över kommande födelsedag, kalas, presenter, maskiner, och bumlingen.

Adm tycker det är så spännande då man inte vet när lillebror kommer, vi tror ju alla att han kommer efter Adams födelsedag men Adam själv konstaterade att han och lillebror kunde ha samma födelsedag. – Då får vi båda paket på samma dag! Jobbigare är ju att Saga fyller år en månad innan Adam, och vi mantrar just nu att hon fyller före Adam, men Adam är äldre. Som sagt det finns mycket att fundera på inför de kommande födelsedagarna. Tillslut räknade han vilka kompisar han skall bjuda på sitt och Sagas kalas.

IMG_1135

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: