Lopp-Hopp

skc3a4rmavbild-2018-04-23-kl-20-48-49.png

Föräldraföreningen i Adams och Sagas dagis är ett gäng med aktiva föräldrar, dom ordnar en massa skoj för alla dagisfamiljer och dessutom ordnar dom möjligheter att samla in pengar som ger barnen en liten extra guldkant under sina dagisår. Helt SUPER BRA! Den 5.5 kl 10-12.30, ordnas ett stort och roligt barnloppis i PIF center i Pargas. Ett loppis-jippo med en massa skojigt program för hela familjen, lekplatsen i gymnastiksalen t.ex. blir säkert en riktig hit. Visst låter det roligt? Vilket barn gillar inte mete eller sockervadd för den delen? Jag gillar speciellt att det ordnat eget program för barnen så att föräldrarna i lugn och ro kan kolla in alla loppisfynd under tiden som barnen har det roligt dom också. HÄR kommer du till evenemanget på Facebook och här nedan följer lite mera info.

Välkommen på barnprylslopptorg! Kom och sälja eller fynda barnkläder, leksaker och andra barntillbehör! För barnen finns det lekplats i gymnastiksalen med program, så att föräldrarna kan shoppa i fred medan barnen leker. Mete, café, sockervadd och grillkorv utlovas också!

Försäljningsplats (på golvet/eget bord med) 10€

Platsreservation: lopphopp2018@gmail.com

Lekplats: 5€/ barn + 3€/ syskon 

Arrangör: Föräldraföreningen vid Kirjala Daghem rf

Text kopierad från evenemangets FBsida

Tror det kommer bli en riktig rolig lördag! Hoppas på mycket folk, glada barn och många lyckade loppisfynd. Vi kommer åka dit hela familjen, hoppas att vi ses där!

 

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.