Titta NOGA nu för detta händer sällan

Ja alltså denna helg har gått i städandets tecken, har hittat någon ny liten nivå av energi och utnyttjade den till MAX. Min rygg påminner mig nu att det räcker med städandet för några dagar framåt. Måste knäppa några bilder från barnens rum nu, då det för en gångs skull fanns golvyta framme där. Skulle så gärna göra om deras rum också, men tror vi nöjer oss med en renovering i taget.

Välkommen in i Sagas rum

IMG_1062

IMG_1063IMG_1064

IMG_1071

IMG_1070

Bokhyllan är en nyhet för helgen, har länge velat ha en sådan hylla så att men lättare SER vilka böcker där finns. Ser man bara ryggarna av böckerna kan det vara svårt att veta vilken bok man skall läsa. I Sagas bokhylla har vi hennes favoritböcker, några Halvan böcker, böcker om kroppen, syskonböcker och så vidare. Redan idag har jag märkt hur mycket mer dom läst då böckerna varit mer tillgängliga. Alla tummar upp för det!

IMG_1072

Välkommen in i Adams rum

IMG_1079

IMG_1078

Adam fick också han en bokhylla till sitt rum, i hans hylla har vi då hans favoriter (tänkte också att man ju bra kan byta böcker emellanåt också, så att man kanske hittar någon ny favorit ibland). Enligt Adam är böckerna om Halvan de absoluta favoriterna, men också Alfons och Pettson och Findus läses flitigt. Är super nöjd med hyllorna

IMG_1080

IMG_1082

IMG_1083

Som sagt skulle jag gärna få till lite mera stämning i barnens rum, just nu känns det som att vi bara tryckt dit en massa grejs längs med alla väggar. Sen igen kanske det är så ett barnrum måste vara? Tycker inredningen är rätt svårt i barnrum sådär annars också, att få det snyggt och lekvänligt. Dessutom måste det finns mycket förvaringsmöjligheter. Ett stort dilemma är t.ex. legona. Hur i hela fridens namn skall man på ett smart sätt förvara dem? Hittills kör vi med plastlådor, men det är svårt att hitta de bitarna som man behöver. Skulle gärna bygga ihop alla Adams legon, men det tar sådan tid. Får se hur tråkigt jag hinner få här ännu, innan bumlingen tittar ut. I något skede skall ju hans rum inredan också. Roligt men svårt, önskar jag hade lite mer öga för inredning.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.