Nu är det FREDAG!

IMG_0842

God morgon fredag! Jisses så snabbt denna vecka rusat förbi, helt galet. Idag är det 2 månader kvar till beräknat datum. Dock gissar jag nog att det lär dröja mer än 2 månader ännu innan bumlingen verkligen kommer. Dagarna och veckorna går så mycket snabbare nu då solen och värmen gör oss sällskap.

Igår var det verkligen HÄRLIGT vårväder igen, när barnen kom hem från dagis blev vi ute på gården och leka, Adam önskade att vi skulle äta middag ute och vi andra tyckte att det var en prima idé. Innan maten hann vi med att blåsa såpbubblor också, så enkelt nöje dom där bubblorna. Dessutom är det bra munmotorikövning för barn, både att blåsa bubblor och dricka från sugrör sådär som ett tips. Hur härligt är det inte att man kan springa omkring utomhus i innekläder?

IMG_0850IMG_0865IMG_0879IMG_0920

Härligt att plocka fram bordet och bänkarna igen, bröllopsgåvan av min faster med familj. Min fasters man har byggt bordet till oss och vi älskar det! Man ryms många omkring bordet och jag gissar vi kommer äta många middagar här också denna vår och sommar. Maten smakar väldigt bra utomhus, det tycker vi alla. Grillsäsongen är också ypperlig för oss, det behöver inte vara så mycket svårare än halloumi, grillkorv, tomat, melon och batong. Middagen var serverad.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.