Tips på BRA blusar till barnen?

Jag är så trött på barnens blusar just nu, har köpt ganska många ”ta 3 betala för 2” blusar från lindex t.ex. har tyckt att dom varit fina och billiga (passliga dagiskläder alltså) men tyvärr har dom faktiskt riktigt värdelös kvalitet på de blusarna. Senast idag slängde jag igen flera stycken *arg* Dom tappar genast formen efter några tvättar och blir bara breda och korta i ärmarna. Är det bara hos oss det blir så? Det är säkert mitt eget fel eftersom jag kör alla kläder i torktumlaren också, men jag orkar inte ha kläder som inte tål det. Kläderna från t.ex. Polarn och Pyret håller sig fina trots många många varv i tumlaren. Kläder som genast tappar formen blir väldigt ohållbart, man kan inte använda dem speciellt länge innan man ändå får köpa nya igen. Då hjälper det ju inte att blusarna varit billiga, det blir ändå dyrt att handla nya hela tiden. Dåligt för miljön blir det också, eftersom det ALDRIG finns något att ärva av dessa kläder. Så NU får det vara slut på detta, nu vill jag prova nya märken med förhoppning om BRA kvalitet!

Det finns ju så många olika märken på kläder, har faktiskt rätt så liten erfarenhet av alla de olika. Vilka är era favoriter? Jag letar alltså efter blusar till barnen nu i första hand. Tipsa gärna om märken som gör lekvänliga kläder, med en BRA kvalitet som håller många tvättar och varv i torktumlaren, kläder med glada neutrala motiv/mönster. Kläder som håller att ärva från äldre syskon. Är trött på att slänga blusar som bara använts någon enstaka gång, nu växer inte barnen liiiiika snabbt heller och användningen skulle alltså få vara lite mer än någon vecka. Satsar hellre någon € mera på blusarna om dom sen också håller, helst till flera barn. Idag klickade jag hem dessa fina från villervalla, exakt hur löjligt är det att syskonmatcha? Tror det är rätt fånigt va?!? Haha ändå blir jag alldeles varm i hjärtat då jag tänker på vår älskade trio i dessa blusar. K Ä R L E K

Skärmavbild 2018-04-18 kl. 09.44.34

bilderna lånade från villervalla.se

5 reaktioner till “Tips på BRA blusar till barnen?”

  1. Polarn och pyret och me&i:s kläder kan man tvätta flera hundra gånger utan att de syns! De är ju lite dyra, men andrahandspriset e också bra! ☺

      1. ja PoP håller minsann bra både tumling och tvättar 🙂 har varit nöjd med de kläderna 🙂 me&i har jag inte provat på länge, de kunde kanske vara nåt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: