Med en liten bebis i famnen

IMG_0787

Ser ni stoltheten i blicken på denna kille? Ser ni hur det lyser? Och som han var stolt också, vår blivande dubbelstorebror. Vi hade våra favorit tjejer på besök idag, vilket ju nu för tiden betyder 3 tjejer. En riktigt lyckad tisdag blev det, med många timmar lek för barnen och många långa samtal för oss mammor. Nyaste medlemmen i gruppen var så exemplarisk som bara en bebis kan vara, hon åt och sov och umgicks en stund med oss andra. Tänk att vi om 2 månader eller så, har ännu en bebis med i vårt gäng. Härligt!

IMG_0785IMG_0806

Det är rörande att se barnens, speciellt Adams, intresse för denna lilla bebis. Sättet han pratar med henne, hur han försiktigt pajar henne och funderar över allt hon gör. ”titta! nu sparkar hon” ”titta nu visar hon tungan” ”titta nu tittar hon på mej”. Där satt han och tittade på den lilla söta bebisen, helt förtrollad av hur söt hon är. Saga mjuknar hela tiden hon också, pajade och tittade på bebisen i flera omgångar. Och idag frågade Adam om han kunde få prova hålla bebisen i famnen, det fick han och sedan ville ju Saga också. Jag bara tänker på hur härliga dessa två kommer vara mot lillebror också. Inte så att jag tror att allt kommer löpa på utan problem, men att se dem såhär kärleksfulla gör mej ändå lugn. Ännu hinner vi träffas och öva med denna lilla bebis innan lillebror gör entré, vilken tur vi har.

IMG_0797

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.