Vad äter ni till middag idag?

Alltså jag har NOLL inspiration till matlagning just nu, kommer inte på något vettigt att äta förutom typ SPAGETTI med köttfärssås eftersom det är det barnen önskar om dom får välja. Kan ni tipsa mej om era 3 bästa middagar? Ni vet det där som barnen äter med god aptit. Det som går snabbt att laga och kanske till och med ”lurar” i barnen något hälsosamt. Tar gärna emot tips på vegetariska rätter, mat som går att värma dagen efter och mat som inte kräver 3års kockutbildning innan det blir gott.

IMG_0141

 

4 reaktioner till “Vad äter ni till middag idag?”

  1. Här åt vi också samma sak vecka ut och vecka in kändes det som och lusten att laga mat var på noll, även fast jag är utbildad kock 🙈.. men så ladda jag ner Kotikokki appen och börja googla runt efter en massa recept! Så här kommer några av de 😊 kan skicka recept om något låter gott!

    – Halloumihamburgare (med bland annat guacamole & picklad rödlök) eller ugnsrostade grönsaker och halloumi.
    – Grönsakswok med nudlar + kyckling, nöt eller griskött.
    – Koskelaskijalasagne eller spenatmozzarellalasagne

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.