En riktig vårdag

IMG_0691

IMG_0681

Ett riktigt säkert vårtecken måste väl ändå vara att trampolinen plockas fram igen, så är det i alla fall i detta hus. Det var två ivriga små knattar som premiärhoppade igår. Varmt blev det också, både jackor och utebyxor togs bort. Vi gick också igenom reglerna som gäller på trampolinen, alla kom vi ihåg hur fjolårets bus utanför säkerhetsnätet slutade, nämligen med en liten tjej som fick ha gips på armen i flera veckor. Vi var alla överens om att man då alltså inte springer på utsidan av nätet utan endas springer och busar på insidan. Hoppas ingen behöver gipsa armen i år.

Som vi njuter av detta väder ändå, många timmar utomhus med glada miner. Igår hade Anton igen jobb hela dagen så vi passade på att umgås med mommo. Barnen var överlyckliga över att få äta mat hos mommo eftersom det betydde deras favorit, ris, mommosås och kycklingklubbor. Okej jag var supernöjd jag också, eftersom det betydde att jag inte behövde laga mat. Vi lekte i parken och senare på Robbes gård.

IMG_0706 2IMG_0702

Dags att inviga både solglasögon och fleece-jackor. Kidsen var nöjda med båda. Nu skall vi börja göra oss redo för dagens första program. Barnen skall nämligen iväg på kompiskalas nu på förmiddagen, blir ett jumpakalas så båda två är ivriga.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.