Det starka skyddsnätet omkring oss

Vi är aldrig ensamma i vår familj och tänk vilken lycka det är! Det finns alltid folk att räkna med, alltid! Vänner och familj, vänner som är som familj och alla finns dom där. Efter den senaste tidens kaos har jag än en gång insett vilken otroligt TUR vi har. Jag vet att jag har människor jag kan ringa, fast mitt i natten om det behövs och dom finns där. Dom finns där för mej, för min familj. Att ha EN sådan människa i sitt liv är en gåva, vad är då inte vårt skyddsnät för jackpot? Jag hoppas att alla dessa människor också känner att dom är älskade och uppskattade. Att dom förstår hur mycket dom betyder för oss, i alla olika lägen i livet. Även om kontakten inte är vad den brukar vara, även om måendet inte är vad det brukar vara.

_MG_5644

foto Anna Riska

Att ha vänner som ringer och frågar hur det är, att ha vänner som kommer på helt kravlösa besök, att ha vänner som orkar lyssna, att ha vänner som förstår, det är mer än guld värt. Jag ser mig inte som en svag person som vågar lita på vårt skyddsnät, jag ser mig inte som en svag person för att jag ibland ber om hjälp. Jag ser mig bara som en mycket lyckligt lottad människa som får ha så många fina människor omkring mej och min familj. Vetskapen om att vi aldrig är ensamma gör mej trygg, också i dom riktigt mörka stunderna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.