När knoppen inte mår bra, mår inte heller kroppen det

Det blev tyst här och det har sin förklaring, mådde inte alls bra igår. Låg i sängen hela dagen, alltså seriöst HELA dagen. Mådde illa och kände mej svag, inte magsjuke illa utan bara illa. Bumlingen bökade på som en tok i magen och ALLT kändes bara obekvämt och dåligt. Försökte stiga upp i flera etapper men kände bara att NEJ det går inte. Idag vaknade jag av att Anton säger att Adam skall till tandläkaren igen, stackars lilla gullet vårt har ont i tanden som har en tillfällig lapp. Saga iväg till dagis, Anton och Adam iväg till tandläkaren. Det visade sig att det var samma tand som bråkade igen, så nu får vi försöka vara ännu noggrannare med att undvika socker för Adams del tills juni då han skall sövas ner och få tanden fixad.

Kände mej bättre idag igen, steg upp tog en dusch och kokade morgongröt. På dagen kom mamma hit med lunch och efter att vi pratat en stund kom vi fram till vad mitt konstiga mående antagligen berodde på S.T.R.E.S.S igen en gång. Min hjärna klarar liksom inte av stress, det är inte ens stora saker att fundera på men ÄNDÅ kraschar systemet totalt. Bägaren är hela tiden full och rinner liksom över för minsta lilla sak. Skrämmande vad stressen kan göra med kroppen. Märker igen hur viktigt det är att knoppen mår bra, för utan det kan inte heller kroppen må bra.

Ännu en erfarenhet rikare och ännu en påminnelse om att jag inte tål stress. Att bli medveten om dessa saker gör ju förhoppningsvis att det blir lättare att hantera dem också. Så EVIGT tacksam över Anton, som ror i land hela vardagen medans frun ligger och stirrar i taket. Fredagen avslutades med flera timmars fredagsmys utomhus hos grannarna. Härligt vårväder. Vi ser framemot en helg med många timmar utomhus.

IMG_5636

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: