Dagen då Saga lärde sig cykla

IMG_0659

Igår var en stor dag för vår lilla fröken. Hela vintern har hon pratat om att hon KAN cykla sen då hon blir 4 år, och nu en dryg månad innan 4 årsdagen trampade hon iväg. Hon sken ikapp med solen och var så stolt, MAMMA JAG KAN! Vi packade med oss cyklarna till malmen och hade planerat öva lite mer på asfalt, men sist och slutligen cyklade vi ändå på sandvägarna i centralparken. Adam hade siktet på en cykelbana som finns där och där snurrade han på varv efter varv. Helt otroligt hur fint han hanterar sin nya stora cykel han också.

IMG_0664

IMG_0655

Jag är verkligen imponerad av barnen, som båda lärt sig cykla kring 4års ålder. Saga lite innan och Adam någon månad efter sin 4-årsdag. Dom har båda utvecklat super bra balans med sina balanscyklar. Och dom har båda tyckt om att cykla, egentligen ändå från start. Saga har cyklat puky i 3 år redan, hon hade sin första cykel redan innan hon kunde gå. Lite har ju själva cyklisten ändrats på dessa år ändå.

Det är ju så härligt att stå bredvid och se då barnen lär sig något nytt, att se lyckan och stoltheten som skiner i deras ögon. Och just nu är dom båda så otroligt stolta över sina cyklar och över att dom kan. Och visst står vi där och skiner ikapp med barnen vi föräldrar också. Alla våra cyklar är beställda från polkuped.fi, vill man ha super betjäning och snabba svar lönar det sig att höra av sig till dem! (inget spons utan bara ett ärligt tips!)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.