Veckans inspirerande kvinnor v.14

Tredje inlägget om veckans inspirerande kvinna/kvinnor. Klicka HÄR för att läsa mer om tanken med inläggen. Under kategorin veckans inspirerande kvinna/kvinnor hittar du alla inlägg. Varje söndag kommer jag publicera ett inlägg med veckans inspirerande kvinna/kvinnor. För att lyfta alla dessa starka, smarta och inspirerande kvinnor.

Skärmavbild 2018-03-14 kl. 11.32.54

Denna vecka vill jag lyfta fram följande inspirerande kvinnor:

Natashja ”Lady Dahmer” Blomberg

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 19.22.17

bilden lånad från Lady Dahmers blogg

Denna kvinna är verkligen inspiration för mej! Så mycket kloka tankar, så rak och ärlig och utan försköningar. Inspireras av hennes tankar gällande feminismen, genusfrågor och lär mig hela tiden mera. Många av inläggen på hennes blogg är verkligen läsvärda men jag skulle specifikt vilja lyfta fram några av de senaste. Läs ”Jag förstår hur det är att vantrivas i sin kropp” ”Nej du kan inte göra som du vill och förvänta dej att det sker i ett vakum” & ” Det är väl bara att prioritera!

Catariina Salo

Skärmavbild 2018-04-08 kl. 19.55.02

bilden lånad från Catariinas blogg

En annan klok och inspirerande kvinna är Catariina Salo som skriven tänkvärda och absolut läsvärda blogginlägg. Hennes senaste inlägg ”Om amningens våndor” tycker jag verkligen att pekade ut hur problematisk den fantastiska amningen ibland kan vara. Så skönt att läsa om ärliga tankar kring amning och inte bara att allt är helt underbart eller att man absolut inte tänker amma. Nyanserna i livet är många och det är Catariina duktig på att visa på i sina blogginlägg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.