Söndagförmiddag utomhus

Efter att vi ätit frukost idag ville Adam ut och leka. Vi berättade för honom att vi hade ett litet projekt på G, några små ledtrådar senare hade han förstått att han skulle få en ny cykel!! Jag var lite orolig över att den ändå skulle vara lite för stor för honom, men som tur var oron helt obefogad.

img_0617

Såhär ivrig och nöjd är man alltså då man under att idag är dagen man väntat på. Dessutom premiärprovade han sin nya skalhalare som också den fick alla tummar upp. Har hittills aldrig varit missnöjd med en skalhalare från polarn och pyret och inte heller denna gång behövdes det. Saga har vuxit så mycket nu att halaren Adam hade i höstas gick åt henne nu. Alltså hade vi mitt i allt skalhalare till båda två. Hurra!

img_0627

En liten brud som nu vågar öva helt själv med sin gula cykel. Korta sträckor går redan bra. Och hon är så stolt. Anton skruvade ihop Adams cykel och sedan bar det iväg. Han cyklade iväg med sin stora cykel som om han aldrig gjort annat och var stolt som en tupp. Och vi föräldrar var minsann stolta vi också.

img_0652

img_0634

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: