Polish och tårar på golvet

IMG_0593

De senaste kvällarna har jag haft ett litet eget projekt på G. Skrev ju redan tidigare om hur osäker jag är då det kommer till att göra praktiska saker själv. Är så rädd att något skall bli fel, rädd frö att misslyckas alltså. Tänker på hur mycket golvet kostat och vill verkligen inte förstöra det. Så Anton skulle göra första varvet med polish på golvet. Jag var stressad som en hysterisk höna, inte någon trevlig fru alltså. Efter att Anton dragit första varvet polish på golvet och jag gråtande tittade på, övertygad över att nu golvet var förstört, bestämde jag mig för att försöka själv istället. Det kunde ju liksom inte bli värre. Som tur blev inte golvet förstört, jag lugnade ner mig och fick in en riktigt bra metod till att behandla golvet. Resultatet blev helt bra och nu har jag dragit på två varv med polish (+ Antons varv då). Ett varv kvar och nästa vecka skall golvet fogas. Samma projekt skall också göras på golvet i lilla toaletten. Där har byggaren kaklat väggarna de senaste dagarna så vi valde att vänta med polishen tills han är klar. Ikväll skall alltså det golvet få sig en omgång och under helgen borde vi hinna behandla golven helt klart.

Småningom vet ni, småningom börjar vi kunna se ett slut på detta projekt. Halleluja!

 

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.