NOLL energi

20

en av mina favoritbilder på Saga, fotad av Creatella beskriver mitt humör just idag

Det finns bra dagar och så finns det mindre bra dagar. Idag är minsann en mindre bra dag, jag har exakt NOLL energi. Är bara på pissdålgit humör, sådär det bara kryper under skinnet. Försökte göra något smart men alltså NÄÄ de blev inte till något idag. Känns som att mitt huvud är fyllt med dimma, hur jag än försöker göra något så har jag bara en olustig känsla i kroppen. Så istället för att göra något smart har jag parkerat mej i soffan under en filt, framför netflix. Tänker bara ligga här nu och sura tills klockan blir tre och kidsen skall hämtas från dagis. Kanske jag till och med skulle somna en sväng, men det kan vara mycket begärt en dag som idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.