Vardagsmorgon

IMG_0602

God morgon kära vardagsmorgon! Här i detta hus kickar vardagen igång på allvar fört idag, barnen är alltid media på tisdagar så det blev ett ganska långt påsklov. Härligt med lediga dagar såklart, men också väldigt skönt att få dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro. Är så glad att barnen trivs så bra på dagis, att dom glatt vinkar hejdå på morgonen och lika glatt kommer springande emot mej då jag hämtar hem dem. Speciellt den senaste tiden är jag så super tacksam över att barnen har ett tryggt ställe att vara på några timmar under dagen så att jag har möjlighet att via. I och med att jag hinner vila någon timme på förmiddagen så orkar jag så mycket bättre på eftermiddagen med barnen sen. Det är vardagslyx att få sitta och dricka sitt morgonkaffe i lugn och ro vid matbordet, kaffet är varm och gröten lika så.

IMG_0601

Och morgonkaffet smakar lite extra bra i en ny muminmugg. Jag har denna mugg på hyllan också, men råkade ramla över den på ett FB-loppis och tänkte att det kunde vara skoj att den ena i användning. Nu är dock kaffet slut och jag skall ta och plocka undan gårdagens lekkaos i lekrummet. Hoppas ni har en skön onsdag!

2 reaktioner till “Vardagsmorgon”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.