Dags för träff nummer två

Idag är det dags för träff nummer två med psykologen på rådis. Hur känns det då? Att gå dit känns bra, det känns tryggt, men jag har kanske inte helt lyckats med hemuppgiften. På ett sätt är jag kanske lite lugnare nu, men jag sover fortfarande som en kratta. Sover någon stackars liten timme och sen vaknar jag och tankarna snurrar. Går omkring med en ständig oro i kroppen, en oro om att någon kommer hända snart. Ni vet känslan man har om man går ensam på kvällen i mörker, man är liksom på helspänn beredd att fly hela tiden. Försöker släppa tankarna, försöker fokusera på annat men det är svårt.

Får väl helt enkelt se vad psykologen har att säga idag, vad som händer efter idag och hur jag skall fortsätta resan mot mindre kaos i hjärnan. Om en timme skall jag åka iväg, tills dess skall jag dricka upp mitt morgonkaffe. En lugn morgon idag eftersom Anton är med barnen till regnbågen, stället där Adam har talterapi.

IMG_0801

Med tanke på snön som vräkte ner igår så känns sommar och sol väldigt avlägset, njuter av somriga bilder från Teneriffa resan istället. I väntan på sommaren.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: