Måndagslistan

Listan är lånad av Carro HÄR kommer du till inlägget

IMG_0549

Vad ser du fram emot den här veckan?

Playdate med flera kära vänner, eller kaffedate med mina vänner och kidsen har playdate. Denna vår har verkligen varit fattig då det kommer till att träffa folk, har verkligen isolerat mej. Så det skall bli roligt att prata med vänner jag inte pratat med på länge.

Säg en grej du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!

Har flera gången tänkt att jag skulle borda hitta fram ett lugnt gravid-yogaprogram (någon som har tips?) och testa det. Min rygg är ett skämt just nu och jag tänkte att några sköna övningar kunde göra susen.

IMG_0541

Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Har inget ord mer än fras ”let it go”. Skall släppa saker, släppa grubbel och släppa trubbel och fnurror. Skriva upp tanken i mitt egna lilla häfte och sedan släppa de.

Tre saker du hunnit med idag?

Druckit kaffe, skickat iväg barnen och Anton till simhallen och blivit glad över att Skäringer & Mannheimer podden fanns att lyssna på redan nu.

Vad åt du till frukost idag?

Idag var det Adam som önskade sin favoritfrukost. Det blev äggröra och bacon med färsk frukt och kaffe.

IMG_0341

Hur många kaffekoppar blir det under veckan?

Ligger nog på max-dos vilket då är två muminmuggar / dag gånger 7 dagar på en vecka. Totalt 14 muggar kaffe då alltså. Slurp.

Helgplaner denna vecka?

Hittills är helgen faktiskt tom, Anton skall iväg på kurs på lördagen så jag gissar att vi försöker hitta på något roligt jag och kidsen. Hoppas på fint och varmt vårväder, någon cykeltur och kanske till och med en kaffemugg i vårsolen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: