Veckans inspirerande kvinnor v.13

Tredje inlägget om veckans inspirerande kvinna/kvinnor. Klicka HÄR för att läsa mer om tanken med inläggen. Klicka HÄR för att läsa förra veckans inlägg och klicka HÄR för att läsa inlägget från vecka 11. Varje söndag kommer jag publicera ett inlägg med veckans inspirerande kvinna/kvinnor. För att lyfta alla dessa starka, smarta och inspirerande kvinnor.

Skärmavbild 2018-03-14 kl. 11.32.54

Denna vecka vill jag lyfta fram följande inspirerande kvinnor:

Linnea Portin

Skärmavbild 2018-04-01 kl. 10.28.12

bild lånad från Linneas blogg

Linnea skriver bloggen brygd och det är verkligen en blogg jag kan rekommendera er alla att läsa. Riktigt smarta inlägg som ofta får mig att tänka till ett varv extra. Denna vecka fastnade jag för inlägget Flickfärger, pojkjackor och häxförkläden (klicka på länken för att komma till inlägget) som tangerade tankar jag själv tänkt lite extra på den senaste tiden. Genus är ett ämne som jag tänkt mycket på den senaste tiden och Linnea lyckades skria om det på ett väldigt bra sätt. Kika in och läs inlägget själva.

 

Linn Jung

Skärmavbild 2018-04-01 kl. 19.15.40

bild lånad från Linns blogg

Linn Jung är ju inte en bloggare man missat i den finlandssvenska bloggvärlden men vill ändå lyfta fram hennes inlägg lättkränkta varnas (klicka på länken för att komma till inlägget). Tyckte att själva inlägget var spot on, bra förklarat och intressanta tankar kring att vara lättkränkt. Gillar att läsa bloggar som får mig att tänka lite mera och där lyckas Linn alltid mellan varven få mig att stanna upp och tänka något varv extra. Absolut en blogg som det lönar sig att läsa.

Mia Skäringer Lásár

IMG_2054

bild lånad från Mias instagramflöde

Och sist men inte minst, min stora idol och förebild Mia Skäringer Lásár, om du bara skall följa ett konto på instagram så är det liksom henne man skall följa om du frågar mej. HÄR kommer du till hennes konto, om du inte redan följer denna kloka kvinna är det dags nu! Humor varvat med feminism och viktiga poänger, något alla kvinnor borde läsa! Många förknippar säkert henne med Anna i solsidan, men Mia är minsann så mycket mer än en skådis. En stark, rak och ärlig kvinna som helt enkelt har ”no more fucks to give”.

En kommentar till “Veckans inspirerande kvinnor v.13”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: