Två små påskhäxor

Unknown

Dessa små söta häxor har gått runt och önskat nära och kära ”Glad Påsk”. Riktigt roligt att träffa folk, och barnen hade faktiskt för första året i år riktig roligt dom också. Nu är vi hemma igen, barnen har kaffepannorna fulla med choklad och mamman i huset är sådär lagom mör i hjärnan.

Det var inte superlätt att komma iväg imorse, Saga var ivrig och meddelade redan då hon vaknade att NU ska vi iväg och häxa. Adam däremot har varit ivrig tills idag, han var inte alls sugen på att klä ut sig. Gick totalt i baklås och blev rädd för Sagas sminkning. Vi pratade och funderade med Adam fram och tillbaka och tillslut ville han ändå vara häxa men utan smink i ansiktet.

IMG_0458IMG_0459

Såhär ser den ärliga versionen av morgonen ut. Men det gick bra, vi känner Adam och vet hur han fungerar. Ibland måste han pressas lite för att våga göra något som är ovant. I bilen sa han till och med att det var TUR att han ändå kom med och häxade, han hoppade glatt ur bilen och önskade alla ”glad påsk”. Så ja slutet gott allting gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.