Påskpyssel

Som jag sagt redan tidigare är jag inte den där pyssliga mamman, är liksom lika kreativ som en skolåda och har inte speciellt bra tålamod heller. I år har vi faktiskt ändå pysslat några små påskgrejs, känner mej riktigt stolt faktiskt. Vi har lagat påskpåsar till de häxor som brukar besöka oss, vi har lagat fjädrar på videkvistar som barnen delade ut under häxningen och igår slog vi på stort och lagade påskpyssel med hamapärlor. Borde nästan få någon medalj för pysslighet efter dessa dagar.

Nu tror jag nog vi är färdiga med påskpyssel för i år. Nu koncentrerar vi oss mera på att käka chokladägg och titta på våra fina alster. Roligt ändå att kunna pyssla tillsammans med barnen utan att någon äter upp alla fjädrar. Lär vara lite annat nästa påsk <3

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: