Återkommande mardröm

IMG_0208

Alltså den senaste tiden har förutom sömnlösa nätter också bidragit med mardrömmar dom timmarna som jag sovit. Det är alltid samma sak, Anton och jag är i en bil påväg till något ställe (oftast vid vattnet typ en stuga) där barnen är ensamma. Vet aldrig riktigt orsaken till varför dom blivit lämnade ensamma där men vi har såklart bråttom. Inatt blev vi stoppade av polisen och jag kände hur paniken spred sej i kroppen. Vi hade ju inte tid att sitta där. Polisen skulle tydligen drogtesta oss båda och vi kom aldrig vidare. Vaknade i total panik över att barnen nu hade varit ensamma så länge.

Sen tar det ju alltid en stund innan man rationellt hunnit ikapp och man inser att vi inte lämnad barnen ensamma i en stuga vid vattnet denna natt heller. Smög upp ett varv och kollade att båda barnen var okej. Ni vet för att nu vara helt säker. Då var klockan 3, och sen var det igen totalt jävla omöjligt att somna om. Det blir en lång långfredag om man vaknat redan vid 3.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: