Ensamma timmar i natten

Inatt var jag vaken 3 timmar, mellan klockan 2 och klockan 5 och jag fick inte sömn. Finns det något mer frustrerande än att ligga där och snurra och snurra och snurra. Jag försökte allt, lyssna på podd, kolla på film, spela olika spel, göra inget alls osv. Men ingen sömn.

Det är konstigt att man kan känna sig SÅ ensam i den mörka natten, även om jag inte ens var ensam i vårt sovrum. Och att ligga där och känns sig ensam gör ju inte direkt att det blir lättare att hitta sömnen. Som TUR förde Anton kidsen till dagis idag, så jag fick i alla fall sova en stund på morgonen OCH till min stora lycka lyckades jag till och med sova ens stund efter att barnen åkt iväg. Så någon timme sömn blev det i alla fall.

Tror jag skall åka en sväng till Åbo idag, köpa lite grejs inför påsken. Påskgräset kämpar i alla fall på, så lite påskstämning har vi i alla fall. Ingen stress, fixar så mycket som vi orkar. Idag efter dagis skall vi hämta hem videkissor.

IMG_0322

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: