Grovköket

IMG_0327

Igår var vi på möte med Puustelli, vi beställer inredningen till grovköket via dem. Vi var så nöjda med köket, som också är därifrån, så vi körde säkra kort och anlitade samma planerare igen. Nu är pappren skrivna och ritningarna genomgångna. Allt så bra ut igår, bra med förvaring, fina ytor och bra känsla i magen. Beställningen skickas in nästa vecka. Beräknad leverans i början på maj. I god tid innan lillebror beräknas, vilket ju är bra med tanke på att där skall bytas en och annan blöja i sommar.

Golvet är också färdig lagt nu, och det blev ju SÅ fint. Är så nöjd över att jag vågade stå på mig och beställa Marrakech kaklen, även om en vis man i huset inte var helt övertygad först. Men nu, NU är han nöjd som få, står och berömmer det fina golvet varje gång vi går förbi.

IMG_0324IMG_0325

Denna del av renoveringen är klart mycket roligare, när saker och ting blir klara istället för att allt bara rivs. Vi är snart inne på månad 4 med denna renovering, det har ändå gått rätt bra. Men vilket TUR att vi inte behöver göra något själva. Med tanke på hur denna vårvinter varit vågar jag inte ens tänka tanken om tiden och energin hade behövt räcka till ännu mera.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.