Det uppdaterade vrålåket

IMG_0274

Det var inte alls speciellt svårt att uppdatera vagnen, inte vet jag nu om jag hade tänkt att det skulle vara det heller, men i alla fall gick det mycket snabbare än jag hade trott. Jag är så nöjd över uppdateringen av vagnen, den gråa färgen är superfin. Det blev ju som en helt ny vagn, och ändå mycket billigare än att köpa helt ny. SÅ nöjd!

—FÖRE — EFTER—

Här ser vi handtaget, före och efter. Det gamla handtaget var slitet och små bitar hade lossat. I alla fall från bågen som går över sitt/liggdelen. Någon liten bebis (SAGA) hade visst gnagat lite där. Nu är där nya läderhandtag istället, så sköna att hålla i också. Det blev så SNYGGT, vilket ju var det viktigaste haha vagnen fungerade ju nog med dom gamla också. Velade fram och tillbaka om jag skulle köra på brunt eller svart läder, men valet föll till slut på svart och jag är SÅ nöjd!

—FÖRE — EFTER—

Och själva vagnen sen. Som sagt, det blev som en helt ny vagn. Sittdelens tyg finns också i grått, men den behövs inte ännu på länge. Syskonsitsen som finns ifall Saga t.ex. vill åka förblir svart. Får se hur mycket den ens behövs, gissar ändå på att hon kommer tycka det är rätt tråkigt att sätta sig i vagnen. Men vi får se. Svart och grått passar ändå bra ihop. Med i paketet fanns också en ny sidokorg, den är starkare och håller nu 10kg istället för 5kg. En liten extra uppdatering det också.

IMG_0266

Så nu är vagnen redo för lillebror. Känns skönt på något sätt, att konkret börja förbereda. Ett bevis för att vi verkligen skall få en liten bebis. Det kallas väl att boa, om jag inte mins fel. Sakta men säkert börjar små saker vittna om just det faktum att vi skall bli en till. Ni andra föräldrar känner säkert igen er i tankarna, eller så skakar ni på huvudet och konstaterar att jag är RIKTIGT KONSTIG.

Men ni kan väl i alla all hålla med mig om att vagnen blev HUR FIN SOM HELST?!?

En kommentar till “Det uppdaterade vrålåket”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: