En liten checklista inför barnkalaset

Tusen tack för alla fina tips som ni kom med! Känns redan nu som att jag har lite bättre koll på hur vi skall lägga upp kalaset. Många kom med en massa bra idéer, sparar allt i minnet och kan plocka fram idéerna igen sen inför varje kalas. Sammanställde en liten checklista med dom bästa tipsen, så ni andra som också känner att ni behöver lite extra tips inför barnkalaset så kan ni kolla här.

checklistan

Det handlar alltså om att inte göra det så svårt. Man måste liksom inte ha ett ”pinterest” kalas om man inte vill. Barnen har roligt hur som helst. Tänker mig att vi i år kör kalaset utomhus, kanske kollar in någon traktor eller grävmaskin. Vi får se. Som sagt finns det ju tid ännu. Fortsätt gärna tipsa om ni ännu kommer på något bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.