Det här med kaffe

God morgon måndag. Det här med att flytta klockan är ju ändå mest bara skit, om ni frågar mej. Lite extra tungt att vakna en timme ”för tidigt”. Nu är barnen på dagis i alla fall och här sitter jag med morgonkaffet framför mig. Det här med att vara gravid och inte få dricka så mycket kaffe är ju lite halvjobbigt. Drack ganska så mycket kaffe innan jag blev gravid, hade en paus fram till typ v 17? Och nu skulle jag gärna ta mej någon extra liten kopp. Men det gäller att hushålla med de två muggarna man ”får” dricka. En på morgonen och en efter lunch. SOM jag skall njuta av kaffet i sommar sen. Behöver liksom mina två muggar på morgonen för att riktigt komma igång. Känns som att jag glömt något då jag ”bara” får min ena muminmugg med kaffe.

Hurudan kaffedrickare är du? En eller två muggar på morgonen? Och hur mycket kaffe dricker du på en dag?

IMG_0117

4 reaktioner till “Det här med kaffe”

  1. Här dricks det nog en 4 muggar kaffe om dagen, fast jag är gravid. Hade inte ens koll på att det endast är 2 man egentligen får dricka, men sen igen är jag inte så strikt med annat heller som man inte ”får” äta som gravid. Ex. äter jag nog medwurst nu som då, det var inte med på förbjudna listan senast jag var gravid så knappast har det nu blivit så mycket farligare nu heller, så jag tycker att man ska ta allt med bondförnuft 🙂

    1. Ja det är klart, helt nitisk behöver man ju inte bli. Medwurst hade jag helt missat, det har jag ätit till och från hela graviditeten 🙂 Dricker en del cocis också så tänker att de kanske ändå blir lite mycket koffein om jag dessutom överskrider med kaffet. Men det är nog sant som du skriver, kanske jag kunde unna mig en liten extra morgonkopp, i alla fall vissa dagar 😉

  2. Två muggar är ett måste på morgonen! Men då jag var gravid hade jag turen att kaffe smakade så illa att jag inte ville ha av det alls! Nu smakar kaffet igen! Ca 4 muggar/dag häller jag i mig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.