Vårkläder till vårväder

Kalendern säger att vi börjar närma oss April och det måste väl ändå få börja betyda att våren närmar sig. Även om det snöade senast igår så smälter ändå snön och isen lite mer för varje dag. Ser framemot våren, bara vägar och cykelturer. Visst är väl vintern fin på sitt sätt den också, men jag älskar våren och sommaren.

Årstidsväxlingar betyder ju att barnens garderober behöver uppdateras, Vi köpte nya vårjackor till båda två för någon vecka sedan, Adam valde en grön jacka och Saga valde en blå. Så Igår beställde jag nya skor till dem båda två. Ofodrade gummistövlar och vår/höstskor. Det gäller att beställa så länge det finns storlekar kvar, redan nu var det svårt att hitta storlekar till Saga.

Bilderna lånade från babyshop.se

Bilder lånade från brandos.fi

Jag har blivit så lat den senaste tiden att jag sällan orkar släpa iväg oss till fysiska butiker för att prova skor. Barnen tycker det är tråkigt och det tycker jag också. Kavat-skorna sitter bra på barnens fötter så det har hittills gått bra att bara mäta deras fötter och klicka hem skor åt dem. KLICK KLICK och några dagar senare är dom på posten. Har faktiskt varit väldigt nöjd med alla de KAVAT-skorna som vi hittills provat på, dom uppfyller de krav som vi har på skor för barnen. Stadiga, lätta, bekväma och vattentäta. Tidigare hade vi mest Viking-skor, men måste säga att KAVAT-skorna passar bättre på åra barns fötter. Köper alltid 1 par ordentliga skor till varje säsong och då vill jag att dom skorna skall leva upp till kraven. Orkar inte ha många par vårskor till varje barn. Har resonerat som så, att om man köper skor med bra kvalitet så behöver man inte flera par. Vi har tillräckligt med skor på hallgolvet ändå. Så nu väntar vi då bara på att posten skall meddela att paketet finns att hämtas.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: