Veckans inspirerande kvinnor v.11

Första inlägget om veckans inspirerande kvinna/kvinnor. Klicka HÄR för att läsa mer om tanken med inläggen.

Skärmavbild 2018-03-14 kl. 11.32.54

Denna vecka vill jag lyfta fram följande inspirerande kvinnor:

Sara Rasmus

Skärmavbild 2018-03-14 kl. 11.08.08

Sara Rasmus skrev ett igen en gång ett väldigt bra och ärligt inlägg. Denna gång handlade inlägget om de tunga småbarnsåren, inlägget Såren i småbarnsåren kan(nej BÖR) du läsa genom att klicka på länken. Har flera gånger fastnat för Saras ärligt formulerade inlägg. Hur någon så bra kan beskriva all den kärlek och alla dessa tankar kring småbarnstiden. Känner igen mig i mycket av det hon skriver, både i detta inlägg och i övrigt på hennes blogg. Kika in hos henne och läs hennes blogg. Bilden är lånad från Saras blogg.

Carola Ekman

Skärmavbild 2018-03-14 kl. 11.15.39

Ni får inte heller missa poddavsnittet i Michelle och Sandras podd där Carola Ekman gästade. Klicka HÄR för att lyssna på det, GÖR det bara! Att höra någon prata så ivrigt om feminism som Carro gör är verkligen härligt. Så mycket kloka tankar, så många bra diskussioner och hela tiden höll Carola fötterna på jorden. Detta är inte några lätta frågor, men desto viktigare att vi alla som fostrar barn verkligen har tänkt igenom det. Inte bara en gång, utan många gånger. Det är inte någon slump att hon driver en av svenskfinlands största bloggar heller. Carros blogg hittar du HÄR Verkligen en kvinna att inspireras av. Bilden lånad från Carolas blogg

Amanda Audas-Kass

Skärmavbild 2018-03-18 kl. 19.28.44

Amandas blogginlägg För mycket maletköttsås, som handlar om att man helt enkelt måste prioritera i livet och att hon aktivt valt att ha mindre matstress i vardagen. Så skönt att någon lyfter fram att det är OKEJ att käka spagetti flera dagar i veckan. Viktigt att lyfta fram att vi alla måste prioritera vilka saker vi anser vara värda att ta stress över och vilka vi helt enkelt inte stressar över just nu. Amanda lyfter fram att det skulle vara bra för oss alla att också tala mer öppet om VAD vi prioriterar och vad vi helt enkelt inte prioriterar just nu. Amandas blogg är också den en blogg som jag verkligen kan rekommendera er att alltid läsa, ALLTID! Så kloka inlägg som lyckas sätta huvudet på spiken gång efter gång. Alla kloka tankar om mammarollen, om kärleken och allt där emellan. Bilden är lånad från Amandas blogg.

Hoppas ni gillade dessa tips och tar en tiden att kika in hos dessa inspirerande kvinnor. Kanske ni redan kände till dem alla? Eller så hittar ni mitt i allt en ny favorit att följa. 

Om du vill tipsa mej om någon som kunde platsa in här, som en av veckans inspirerande kvinna/kvinnor får ni gärna tipsa mej! Maila då på malinheleniusblogg@gmail.com Varje söndag kommer jag lyfta fram den / de kvinnors som gjort något lite extra bra under veckan.

4 reaktioner till “Veckans inspirerande kvinnor v.11”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.