Receptet på världens godaste kladdkaka

VÄRLDENS GODASTE KLADDKAKA vem vill inte baka den? Här kommer receptet. Det bästa är att den är superenkel att baka, går snabbt och ALLTID lyckas!

kladdkakarecept

Enklare än såhär blir det inte. Tricket är alltså att INTE vispa äggen utan endast röra ner dem i smeten. Gräddar man bara kakan i 20 min blir den väldigt lös, vilket kan vara gott om man äter den varm med glass t.ex. men om man vill ha lite mindre rinnande kaka lönar det sig att grädda den lite längre. Kakan blir ännu lite godare om den får stå i kylskåpet över natten. Vispgrädde eller vaniljglass blir ju alltid gott till kakan, men också lite frysta hallon passar finfint. Nu senast hade vi en platta mintkrokant på kakan, annars brukar jag köra med vitchoklad. Båda två fungerar lika bra. Det är verkligen världens godaste kladdkaka. En perfekt snabb kladdis som ALLTID lyckas och uppskattas.

Här är några exempel på när jag bakat kakan:

2 reaktioner till “Receptet på världens godaste kladdkaka”

  1. Pingback: Vår 4 åring

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: