Lördagsfunderingar

IMG_0021IMG_0026

God morgon lördag, idag är vi ensamma hemma. Vi fixade till lyxfrulle med äggröra och bacon, färsk mango och melon. Det behövs inte så mycket för att lyxa till en frulle. Vi har inget på agendan idag, ser man sig omkring här hemma hos oss inser man snabbt att S.T.Ä.D.N.I.N.G borde stå på schemat. Men att få ordning på detta kaos då man är trött, ensam med kidsen och lat är minsann inte det lättaste.

Listan på saker som borde göras är rätt så lång, byka kläder, dammsuga, plocka undan leksaker, och fixa här hemma. Ju längre listan blir, desto större blir steget att ens börja. Blir så trött på kaoset här hemma, ändå får jag ingen ordning på allt. Känns som att jag är ensam i att försöka hålla ordning, gör inte jag det gör ingen det. Inget ont mot Anton, han ser bara inte stöket på samma sätt som jag. Han kan liksom städa en gång i veckan och sedan låta hemmet förfalla totalt igen innan nästa städning. Att leva i ett stort hus, mitt i en renovering är inte helt lätt (buhuuu jag vet stackars mej som måste bo i ett stort hus och dessutom renovera badrum.. *skäms* det är alltså inte synd om mej).

Nåja kanske jag börjar med köket och ser hur långt energin räcker. Har flera lådor som borde packas upp, med bland annat nya tyger till vagnen (som också borde putsas upp), nya bilstolen kom igår och två paket från Aveo. Om jag gör en deal med mej själv, jag får packa upp paketen sen då jag städat? Som en liten belöning? Ja men så gör vi. Vi hörs senare!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.