Fira födelsedag en månad för sent

Det blev liksom inte riktig något födelsedagskalas för mig i år, vi var sjuka och så var vi sjuka igen. Min mamma har haft ett paket till mig och sagt, så skoj såklart, att jag skall bjuda på kaka innan jag får paketet. Så idag passade vi på att bjuda både mommo och Robbe på kladdkaka, som senare också blev grillmat. Skönt att få sitta och prata med mamma, om det är någon som vet hur jag fungerar så är det mamma. Barnen var överlyckliga över att få leka med Robbe också, winn winn för oss alla alltså.

IMG_0070IMG_0076

Tillsammans svängde vi ihop världens GODASTE kladdkaka. Det går liksom inte att misslyckas med detta recept. Hojta till om ni vill ha receptet. Varnar er att den än supergod och typ omöjlig att inte äta upp.

IMG_0082IMG_0084IMG_0087IMG_0089

Om kladdkakan blev god även denna gång? Jadå som sagt så lyckas den alltid, en seg varm historia med kall vaniljglass. Bättre än så blir det inte, en lördag i mars. Köket blev dessutom städat idag, bara en sådan sak höjer också humöret. Så skönt att få vakna imorgon till ett städat kök. Bara man blundar hela vägen dit känns det som att hela huset skulle vara städat. Vi kör på den taktiken tills någon orkat plocka undan i resten av kaoset också.

Gonatt!

En kommentar till “Fira födelsedag en månad för sent”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.