Sommarmuggen 2018

Varje sommar kommer det en NY sommarmuminmugg, så även i år. Muggen heter ”vi åker på semester” och kommer lanseras 16.4.2018. Gillar speciellt tallriken, den kommer passa perfekt att äta grillmat från i sommar. Muggen känns också den riktigt somrig och rolig, klara och fina färger. Den kommer nog att hitta hem till oss tillsammans med tallriken så fort jag hittar dem i butiken. Kommer man hitta sommarmuggen 2018 i ditt skåp också?

2018-Moomin-Going-on-vacation-group

bildlänk

6411801004458-Moomin-mug-0_3L-Going-on-vacation-1_768x6411801004458-Moomin-mug-0_3L-Going-on-vacation-2_768x

bildlänk

Eftersom jag verkligen gillar muminmuggarna så har jag svårt att tro att det skulle komma en mugg nu som jag ”inte villa ha”. Men det är ändå extra roligt de gånger som muggarna verkligen känns fina. Får börja omplacera i min hylla med muggar nu, för det börjar minsann vara riktigt trångt där nu. På hyllan finns alla de muggarna som inte används i vardagen. Det må ses som löjligt, men jag gillar verkligen mina muggar. Många av muggarna har minnen, jag kommer ihåg i vilket skede jag fått eller köpt dem. Dom blir nästan som en liten dagbok, i 8 år nu har jag aktivt samlat på muggarna och samtidigt samlat på mej minnen. Ja säga vad man vill om detta, men jag gillar det. Kaffet smakar aldrig så gott som då man först får välja vilken mugg man skall dricka ur. Inte illa att njuta av både kaffet och muggen.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: