#malinantonhelenius 050817 del5

Som avslutning på dessa bröllopsinlägg ville jag ännu visa några av alla de detaljer som vi (jag) hade planerat. Har ni frågor eller funderingar kring något får ni gärna ta kontakt. Vill ni veta mer kring något kan jag skriva fler inlägg kring just det.

799A6381

Sangria och vatten stationen var uppskattad, även om kranen inte höll helt tätt. I något skede rann det sangria över hela golvet. Små missöden som mina kära främmor fixade, jag var lyckligt övetande.

799A6022

Barnen hade egna flaskor med namn på för att hålla koll på vems flaska som var vems. Korkarna hade jag sprayat med kopparfärg och sedan lagt på glitter. Tjusigt värre. Köpte flaskorna från clasohlson.

799A5893

Något jag är glad över att vi satsade pengar på var stoltöverdragen. Det höjde verkligen utseendet på de annars rätt så fula stolarna som vi hade hyrt. Både överdragen och rosetterna var samma som på Karins bröllop, köpte dem av henne och detta var nu tredje bröllopet dom användes till.

799A5889

Lykorna på bordet är tomma glasburkar som jag penslade lim på och sedan strödde glitter över. Magsikt vackra blev dem. Vissa använde vi till vaser också, små knippen av brudslöja var just så enkelt och vackert som jag hade tänkt.

_MG_5788

Väggen bakom vårt bord var tunna gardiner från IKEA och ljusningar från WISH. Hade själv gjort alla pompoms av guld och vitt silkespapper. Mycket jobb men det var värt det. En krans av brudslöja hade vi också bakom oss, beställd från floristen.

799A6004

799A5922

799A5920

Korten hängdes upp på ett armeringsjärn med bykknipor.

799A5649_MG_5802_MG_5699

Värmeljusen tändes redan innan gästerna kom och hann brinna slut innan festen var över, därför hade vi placerat ut nya ljus så att vem som helst kunde tända nya. Detta gjorde att ljusen brann ända tills festen var slut.

_MG_5688

Servettringarna gjorde jag av glitterpapper, ett enkelt sätt att piffa upp vita servetter från ikea.

_MG_5686

magiskt TOTALT magiskt!

Alla delar och bilder från bröllopet hittar du HÄR

DEL 1 förberedelserna på morgonen

DEL 2 vigsel och porträtt

DEL 3 festen

DEL 4 programmet under festen

 

En kommentar till “#malinantonhelenius 050817 del5”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.