En spontan lördag

En lördag utan måsten, så skönt! Anton och barnen gick ut vid 10 imorse och jag fick i lugn och ro rensa i förrådet på vinden. Har länge tänkt att jag behöver ta i tu med detta rensande, men inte riktigt hittat inspirationen. Nu var förrådet så överfullt att jag inte längre orkade försöka få in mera saker där. Tog ut allt och plockade igenom, där var barnens urväxta kläder och mina egna kläder som jag inte längre använder. Packade ihop en IKEA kass som skall ges till UFF, den blev full, fyllde nästa kass, som också blev full och sen ännu en tredje kass. Totalt körde jag iväg med 3 IKEAkassar med kläder till UFF och en annan kass ännu. Så skönt att få rensat ordentligt där, och kunna sätta in saker dit igen utan att vara rädd att hyllorna skall gå av. Tänk ändå att man sitter och pantar på en massa saker som man inte längre använder, känns i alla fall bra att veta att någon annan förhoppningsvis skall ha nytta av våra gamla kläder.

IMG_9972

Efter min resa till UFFlådan åkte jag till butiken och handlade inför grillning på gården. Anton och barnen hade gjort upp en eld och vi tänkte grilla korv och marshmallows. Blev en riktigt mysig utedag tillsammans med barnens fammo och faffa och två av barnens kusiner.

IMG_9977

IMG_9975IMG_9982IMG_9991IMG_9985IMG_0009

Vi njöt av att ha fina utemöbler som min fasters man byggt och gett till oss i bröllopsgåva. Helt perfekta att använda året om! Nu under vintern är dom under tak, och till sommaren plockar vi fram dem på gården igen. Lamporna hänger kvar som ett minne från bröllopet, mysigt det också.

Vi har haft en riktigt skön dag och barnen kom in igen klockan 17, många många timmar senare varma och sköna med rosiga kinder. Om inte det är ett bra betyg på deras handskar och halare från Isbjörn of Sweden så vet jag inte vad som skulle vara de. Ser också framemot två barn som borde somna riktigt skönt ikväll.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.