#malinantonhelenius 050817 del 1

Efter alla minnen från möhippan, dom du kan läsa om HÄR del1 och HÄR del2 har jag velat visa bilder från en av de största dagarna i mitt liv. Nämligen dagen då vi inför alla vi älskar mest sade JA till varandra. Dagen då JAG blev fru Helenius. Kommer dela upp inläggen, första delen innehåller morgonen, då vi gjorde oss i ordning. Hoppas ni tycker det är roligt att följa med på en tillbaka blick till 5 augusti 2017.

Sista natten innan bröllopet sov barnen med min mamma, Anton sov hos en av sina bestmen och jag sov tillsammans med två av mina brudfrämmor + min faster med hennes familj. Vi jobbade alla på HÅRT till långt in på natten, men tillslut bara bestämde vi oss för att NU är vi klara och NU måste vi sova. Ännu då vi låg i sängen kom jag ihåg en sak som vi totalt hade glömt, vi låg bara och skrattade och försökte intala oss själva att det nog löser sig imorgon.

Följande morgon vaknade jag, kände mig PIGG och NERVÖS. Tog med mig min lillasyster och åkte iväg till Petra, världen bästa frissa. För mig var det super viktigt att håret skulle bli bra och eftersom Petra och jag är vänner kändes det 100% rätt att låta henne göra frisyren. Förutom min frisyr gjorde hon även frisyrerna till brudnäbbarna. Vi var alla helt otroligt NÖJDA!

IMG_4096

IMG_0777

undertiden som Petra fixade Vennys hår skrev jag klart talet jag skulle hålla till Anton. Ute i god tid och sådär. Haha skriver alltid mina tal någon timme innan dom skall hållas, och hittills har det gått bra.

IMG_4115img_0775.pngimg_0776.png

 

 

 

 

 

Då min och Vennys frisyr var klar körde vi hem igen. Där hemma väntade Heidi, som skulle sminka mig. Också här ville jag ha någon som jag känner eftersom jag ville känna mig som mig själv också med brudsminkningen. Heidi har sminkat mig förr och jag visste att hon förstod vad jag var ute efter. Hon är utbildad kostetolog och studerar nu sista året till estenom vid  Novia, så jag var i goda händer. Redan någon vecka innan hade vi gjort provsminkningen så det var bara att tuta och köra på dagen D. Ena brudfrämman hade också sin personliga sminkös på plats hos oss medans de två andra fixade sina smink själva, ena är snart färdig estenom och andra är kosmetolog så dom fixade det galant. Vi börja sminkas och efter en stund anlända också fotografen Anna Riska. Är verkligen så genom nöjd med valet av fotograf, hon fick oss alla att känna oss avslappnade framför kameran och alla bilder är verkligen SÅ FINA. Resten av bilderna i detta inlägg är fotade av Anna.

_MG_5305

I detta skede var jag lite nervös men också väldigt förväntansfull. Kändes skönt att vi nu var på G och att det snart skulle vara dags.

799A5324

_MG_5300

799A5295

799A5306

Då sminket också var klart var det dags att krypa in i klänningen. Fotografen skonade oss från alla dom misslyckade försöken, HAHA alltså vi skrattade så mycket innan jag hade hittat in i klänningen.

_MG_5329

799A5363

_MG_5401

Till sist skulle ännu skorna på, och här fick jag hjälp av min kusin Minea. Älskar denna bild, den är SÅ fin.

_MG_5408

Heidi fixade sista slut finnischen och sedan var vi KLARA. Dags att ta sig ut och träffa den blivande mannen.

_MG_5412

799A5407

799A5412

799A5433

799A5281

Här ser man våra vigselringar. Jag är SÅ glad att jag vågade satsa på att välja rosguld istället för vittguld som jag först hade tänkt. Har inte ångrat mig en sekund ännu. Ännu coolare är ju att också Anton vågade satsa helhjärtat och välja en ring i rosguld han också. NÖJDA är vi båda två. Eftersom min gamla förlovningsring blivit på tok för stor valde jag faktiskt att köpa en ny förlovningsring också i samband med att vigselringen köptes.

799A5270

Fortsättning följer..

5 reaktioner till “#malinantonhelenius 050817 del 1”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.