VABruari

Ja men hej! En vecka sedan sist, har inte ens haft upp datorn sedan jag bloggade senast. Veckan flöt på, Saga var krasslig hela veckan så även om barnen inte egentligen hade sportlov, så var dom borta från dagis precis hela veckan ändå. Började redan se ljuset i tunneln, kanske vi nu, ÄNTLIGEN skulle vara klara men denna EVIGA sjukstuga. Ni anar säkert vart jag skall komma, ja men precis. Igår kväll innan jag gick och sova kände jag redan hur huvudvärken smög sig på, var totalt slut i kroppen och knoppen och viskade försiktigt till Anton att det inte alls känns bra.

Mycket riktigt vaknade jag redan i natt men DUNDERHUVUDVÄRK deluxe och ett huvud fullt av snor. I min ensamhet där på natten rann tårarna då jag insåg vart detta skulle leda, IGEN. Några timmar senare var jag uppe med resten av familjen och våra gäster från Österbotten och fick se mig besegrad. Fick sjukanmäla mig till jobbet för femtioelfte gången denna vinter och ringa och beställa tid till skärgårdsdoktorn (som inte heter så längre men det heter så i min telefon). Fick en tid till eftermiddagen, det konstaterades att det igen en gång var ”vanlig” flunssa, att mina slemhinnor är supersvällda och att det inte ÄNNU fanns någon vätska i bihålorna. Läkaren menade dock att risken är rätt så stor att det blir stopp där igen, om jag inte sköljer och sprayar näsan och biholorna. Sjukskriven hela veckan med stränga order om att NU VILAR DU! 

Och här sitter jag nu, resten av familjen och våra bonusbarn är på klättringsäventyr och jag dricker tekopp nr. X för idag. Februari börjar och slutar alltså på precis samma sätt, och jag inser att jag inte kan göra något annat än att ta det lugnt. Försöker att inte stressa, verkligen försöker allt vad jag kan men det är inte så lätt. Är så glad över att vi råkar ha mina kusiner här ännu några dagar, eftersom dom leker och underhåller kidsen så att jag skall kunna vila.

Avslutar med några glada vinterbilder från de få dagarna vi hann ha, då alla var pigga och glada njöt av de härliga dagarna i kylan och solen.

IMG_9800

IMG_9797IMG_9741IMG_9754

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: