En hälsning från sommaren

Oj så jag önskar jag kunde skriva att jag är frisk nu, eller ens på bättringsvägen. Men här är i alla fall varmt och det är liiiite trevligare att vara svinförkyld i värmen. Barnen ÄLSKAR i alla fall detta vilket just nu ändå känns som det viktigaste. Som tur är ju min mamma och Robbe också med, så barnen har sällskap i poolen även om jag själv inte är i skick för simning.

IMG_0687IMG_0707IMG_0723

Vårt lilla vattenodjur har simmat och simmat och simmat lite till, i både pool och hav. Tänderna skakar tillslut på honom men det funderar inte han själv på. Bara han får simma en stund till. <3

IMG_0740

Men vi har det bra i alla fall, trötta efter en första dag i solen och mätta efter en dag med massa god mat. I morgon hoppas jag att jag vaknar lite piggare och friskare så att också jag skulle hinna simma och njuta av resan. NU kallas sängen, mitt huvud är i finskt tid och inte i teneriffatid.

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: